Leskovac večeras postaje centar plesa: Mališani iz predškolskih grupa priređuju završni ples

Večeras, tačno u 18.00 časova, centar Leskovca će postati epicentar dečije radosti i plesa. Mališani iz predškolskih grupa Predškolske ustanove “Vukica Mitrović” prirediće svoj završni ples kao simboličan rastanak od jednog predškolskog doba i početak novog školskog poglavlja koje ih očekuje od septembra.

Ovaj događaj okuplja decu iz svih vrtića u Leskovcu, a večerašnja tema su srpska kola. Deca će, zajedno sa svojim roditeljima, plesati narodna kola na razigranom trgu, stvarajući jedinstvenu atmosferu i spektakl koji se nestrpljivo iščekuje svake godine.

Ova manifestacija nije samo prilika da se proslavi završetak predškolskog obrazovanja, već i da se pokaže koliko su naši mališani napredovali i koliko su spremni za izazove koji ih čekaju u školskim klupama.

Ovaj jedinstveni događaj uvek privlači veliki broj posetilaca, pretvarajući trg u pravi centar plesa i veselja. Učesnici, obučeni u šarene majce, donose sa sobom energiju i radost koja osvetljava celo područje. Roditelji, bake i deke, kao i svi ljubitelji plesa i dobre zabave, pozvani su da se pridruže ovom veselju i podrže naše mališane u njihovom velikom koraku ka budućnosti.

Leskovac večeras slavi detinjstvo, ples i zajedništvo, stvarajući uspomene koje će trajati zauvek.

Check Also

Slava i Dan policije u subotu na gradskom trgu

Ministarstvo unutrašnjih poslova, Policijska uprava u Leskovcu, u subotu 22.06.2024.godine slavi Dan Ministarstva unutrašnjih poslova, …