Udruženje “Heroine” i humana Leskovčanka donirali televizor i posteljine leskovačkoj Opštoj bolnici

Udruženje “Heroine” iz Beograda, zajedno sa humanom leskovčankom čije je ime poznato redakciji, donirali su televizor i posteljine Odeljenju onkologije Opšte bolnice Leskovac.

Tokom posete Leskovcu, Marija Lakić, inače osnivač udruženja “Heroine” iskoristila je priliku da poseti Opštu bolnicu Leskovac i uruči ovu skromnu, ali značajnu donaciju. Donaciju je primio direktor bolnice,Nebojša Dimitrijević, koji je izrazio zahvalnost i istakao koliko će ova oprema značiti za pacijente na onkologiji.

“Ova donacija je od velike važnosti za naše pacijente, jer će im omogućiti udobniji boravak i olakšati dane provedene u bolnici,” rekao je Dimitrijević.

Marija Lakić je naglasila važnost podrške lokalnim zdravstvenim ustanovama i izrazila nadu da će ovakvi gestovi podstaći i druge da se uključe u slične akcije.

“Naša misija je da pomognemo gde god možemo, a posebno nam je drago kada to možemo učiniti u svom rodnom gradu,” izjavila je Lakić.

Udruženje Heroine nastavlja svoju misiju podrške i osnaživanja žena, kao i unapređenja zdravstvenih uslova širom Srbije. Ovakve akcije ne samo da poboljšavaju uslove u bolnicama, već i podižu svest o važnosti solidarnosti i zajedničkog delovanja za opšte dobro.

Foto: FB Privatna arhiva

Check Also

NAPRED, ORLOVI! Srbija može protiv Slovenije – podrži je i ti PATRIOTSKIM TIKETOM!

Srbija je favorit protiv Slovenije – iskoristi najveće kvote! Očekivano ili ne, fudbaleri Srbije poraženi …