Home / DOGAĐAJI / Kursevi zanata – stručnog osposobljavanja
hotel bell

Kursevi zanata – stručnog osposobljavanja

Poznavanje nekog zanata u današnje vreme je prioritet svake osobe koja nije mogla da pronađe posao u nekoj od institucija u kojima može obavljati poslove za koje se školovala.

Isto tako ukoliko želite da usavršite svoje znanje i veštine i time napredujete na svom poslu, Akademija Oxford Vam može pomoći u tome.

Najlakši put do zarade i sigurne budućnosti je posedovanje sertifikata o stručnoj osposobljenosti za neki zanat, bez obzira da li želite da postanete preduzetnik ili želite napredak u kompaniji u kojoj ste trenutno u radnom odnosu.

Sertifikati Akademije Oxford su priznati u našoj zemlji i u inostranstvu i naši polaznici su uspešno  pronalazili zaposlenje u veoma kratkom roku nakon sticanja sertifikata.

Posedovanje sertifikata Akademije Oxford se beleži u Vaš portfolio u Nacionalnoj službi za zapošljavanje ukoliko ste nezaposleno lice, odnosno u Vaš portfolio kod poslodavca ukoliko ste u radnom odnosu u trenutku dobijanja sertifikata. To za Vas znači raznovrsniju ponudu poslova od strane Nacionalne službe za zapošljavanje ili bolje radno mesto u kompaniji u kojoj radite.

Dobijanje sertifikata nije rezervisano samo za ljude koji traže posao. Možete ozvaničiti vaše poznavanje nekog od poslova kojim se bavite iz hobija, možete steći i veći broj sertifikata ako ste zainteresovani za više različitih poslova. Potrebno je samo da imate volju za sticanjem novih znanja.

 Naši saradnici i profesori su stručnjaci svojih zanata i voljni su da Vam prenesu svoja znanja i izađu u susret za svako pitanje i nedoumicu koje imate u vezi sa zanatom koji izučavate.

Akademija Oxford u svojoj ponudi kurseva i obuka nudi veliki broj različitih zanata na kojima se možete obučavati i tako osigurati svoju budućnost. Potrebno je samo da se opredelite za zanat koji želite da izučite. Našu ponudu stručnih obuka i zanata možete pogledati na sajtu www.akademijaoford.com.

Ukoliko poznajete neki zanat a nemate pisani dokaz o tom znanju, Akademija Oxford Vam nudi i mogućnost polaganja stručnog ispita za dobijanje sertifikata.

Ako ste zainteresovani za kurseve nege i lepote ili da naučite neki zanat povezan sa prehrambenom industrijom, ili  je Vaše interesovanje vezano za građevinsku struku ili neku drugu granu industrije, slobodno nas možete kontaktirati na brojeve telefona: 069/10 20 584 ili 016/214 556 i naši koordinatori će Vas bliže uputiti u procedure obuka.

Sve informacije o stručnim obukama koje Vas zanimaju možete dobiti i u našoj poslovnici u Leskovcu u ulici Koste Stamenkovića br.2 u zgradi Doma Sindikata ili preko društvenih mreža Facebook i Instagram.

Očekujemo Vas!!!

/PROMO/

Check Also

Novogodišnji paketići za dečiji osmeh!

Humanitarna fondacija „Pokreni život“ pokreće Novogodišnju akciju prikupljanja slatkiša, slaniša, igračaka i novčanih sredstava, koja …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *