Home / DOGAĐAJI / Još jedna ulica u Togočevcu dobila asfalt
hotel bell

Još jedna ulica u Togočevcu dobila asfalt

U Togočevcu se danas asfaltira ulica Kralja Petra u dužini od 830 metara, a vrednost ovih radova je oko 11 miliona, a novčana sredstva je obezbedilo Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i opština Lebane.

Pomoćnik predsednika opštine Lebane Goran Lazarević, podsetio je da je opština Lebane od Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede dobila 10 miliona dinara za uređenje putne infrastrukture i trenutno se asfaltira poslednja ulica iz ovog projekta.

„Ovaj put koji se danas radi spaja Togočevce i Vlase, odnosno opštinu Lebane sa Leskovcem. Lokalnom stanovnišvu je asfalat od velikog značaja, jer će im olakšati prevoz poljoprivrednih proizvoda, a donekle i samu proizvodnju, odnosno odlazak do svojih parcela“ rekao je Lazarević.

Ukupna dužina puta po ovom projektu u tri mesne zajednice je 1,4 kilometara, odnosno u procenjenoj vrednosti od 18,6 miliona dinara sa pdv-om. U Togočevcu je u prethodnom periodu asfaltirano više ulica, odrađena je sanacija kolovaza od ulaza u selo, kao i sam centar, do danas je uloženo oko 13,4 miliona dinara u putnu infrastrukturu.

Check Also

Leskovac bogatiji za tri devojčice i četiri dečaka

Lepe vesti stižu iz porodilišta Opšte bolnice Leskovac. U danu za nama Leskovac je postao …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.