Home / DOGAĐAJI / JKP „Komunalac“ svoju mehanizaciju osavremenio novim vozilom
hotel bell

JKP „Komunalac“ svoju mehanizaciju osavremenio novim vozilom

Javno komunalno preduzeće Komunalac je svoju mehanizaciju dodatno osavremenilo još jednim vozilom za održavanje čistoće na površinama javne namene.

Reč je o miltifukcionalnoj mašini sa širokim spektrom mogućnosti i dodatnim priključcima koji omogućavaju kvalitetno obavljanje komunalnih delatnosti poverenih Komunalcu. Mašina će se koristiti u tri modela rada, kao klasična autočistilica, za ribanje pločnika, što je značajno za novoizgrađeni trg, a svoju namenu će pronaći i u zimskim mesecima za zimsko održavanje kada će joj kao priključni elementi biti dodati raonik za sneg i posipač mase protiv zamrzavanja koja će biti u tečnom stanju na bazi kalcijuma, pa će se tako izbeći klasične metode posipanja soli i rizle.

Mašina će doprineti da JKP Komunalac poverene poslove obavlja kvalitetnije i na savremeniji način. Podsetimo, za kompletnu obnovu radnih mašina kojima preduzeće obavlja poslove izdvojeno je 130 miliona dinara. Nabavljene su 3 autočistilice, 2 autocisterne, radne mašine skip, mini utovarivač i minibager, kiper kamioni, vozila za potrebe zoohigijenske i pogrebne službe.

Vrednost nove mašine je 25 miliona dinara.

Check Also

Izmena režima saobraćaja u centru grada zbog manifestacije „Leskovački karneval“

Zbog održavanja manifestacije „Karneval Leskovac“, a na osnovu Rešenja o privremenoj izmeni režima saobraćaja, privremeno …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.