Home / DRUŠTVO / Direktor leskovačke Direkcije o aktuelnim projektima i planovima: kružni tokovi kod Tri šešira i naselja Ančiki, rekonstrukcija gradskih ulica i puteva ka Lebanu i Bojniku
hotel bell

Direktor leskovačke Direkcije o aktuelnim projektima i planovima: kružni tokovi kod Tri šešira i naselja Ančiki, rekonstrukcija gradskih ulica i puteva ka Lebanu i Bojniku

Direktor Javnog preduzeća Urbanizam i izgradnja (u narodu i dalje poznatog pod imenom Direkcija) Novica Nikolić govorio je na konferenciji za medije i o aktuelnim projektima i planovima za naredni period.

Pored rekonstrukcije puta Leskovac – Lebane u dužini od 4,6 kilometara što uključuje i deonicu kroz Donje Sinkovce, planirani su radovi i na putu prema Bojniku.

– Trenutno se radi projekat za izgradnju kružne raskrsnice kod Tri šešira, posao je dobila firma iz Novog Sada. Danas je otvaranje ponuda za izradu tehničke dokumentacije za rekonstrukciju puta prema Bojniku, odnosno ulice Rade Žunić. Pored toga izabrali smo i projektansku kuću za projekat izgradnje kružne raskrsnice na ulazu u naselje Ančiki. Razgovarali smo sa predstavnicima Puteva Srbije kako bi i deonica kroz Leskovac na ovom putu bude rehabilitovana i to deonica od Tri šešira do Donjeg Sinkovca. Time bi ceo put ka Lebanu na teritoriji Grada Leskovca bio rehabilitovan – naglasio se Novica Nikolić.

Check Also

Leskovac bogatiji za tri devojčice i četiri dečaka

Lepe vesti stižu iz porodilišta Opšte bolnice Leskovac. U danu za nama Leskovac je postao …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.