Home / DOGAĐAJI / Dani Vlasotinca od 19. do 25. maja
hotel bell

Dani Vlasotinca od 19. do 25. maja

U organizaciji Kulturnog centra, pod pokroviteljstvom opštine Vlasotince, od 19. do 25. maja održaće se manifestacija Dani Vlasotinca. Centralni događaj je proslava gradske slave – Prenosa moštiju Svetog oca Nikolaja.

U četvrtak 19.maja, s početkom u 18 sati, u sali Kulturnog centra, studenti Pedagoškog fakulteta u Vranju izvešće pozorišnu predstavu Borin svet. Istog dana, od 15 sati, planirano je održavanje šahovskog turnira u SRC Vlasina.

U petak 20. maja, u galeriji Kulturnog centra, biće otvorena izložba pod nazivom Velikani srpskog glumišta, u organizaciji Udruženja „ŽankaStokić“ iz Rabrova.

U subotu 21. maja u 10 sati, u SRC Vlasina, počeće turnir u stonom tenisu.

U nedelju 22. maja, na dan prenosa moštiju Svetog oca Nikole, nakon liturgije koja počinje u 7.30, iz porte crkve krenuće litija ulicama Vlasotinca, do Krsta. Rezanje slavskog kolača obaviće se kod Krsta u 11 sati.

Za utorak 24.maj, s početkom u 19 sati, u sali Kulturnog predviđen je koncert tradicionalne muzike koji će izvesti Crkveni ansambl Branko iz Leskovca. Sutradan,na istom mestu, ali od 18 sati, biće obeležen Međunarodni dan nestale dece, 25.maj.

Check Also

Leskovac bogatiji za tri devojčice i četiri dečaka

Lepe vesti stižu iz porodilišta Opšte bolnice Leskovac. U danu za nama Leskovac je postao …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.