Početna / EKONOMIJA / DAN OTVORENIH VRATA ZA PRIVREDNIKE – Gradonačelnik Cvetanović razgovarao sa leskovačkim preduzetnicima
hotel bell

DAN OTVORENIH VRATA ZA PRIVREDNIKE – Gradonačelnik Cvetanović razgovarao sa leskovačkim preduzetnicima

Gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović, danas je, sa svojim saradnicima, otvorio svoja vrata svim zainteresovanim leskovačkim preduzetnicima koji su imali potrebu da iznesu svoje sugestije, predloge i eventualne primedbe i probleme.

Ovom prilikom, obraćajući se privrednicima, gradonačelnik Cvetanović je poodsetio da Leskovac poseduje BFC sertifikat za lokalnu samoupravu sa povoljnim poslovnim okruženjem sa procentom ispunjenosti kriterijuma od 92,4%. Takođe, Cvetanović je današnji skup ocenio kao dokaz da privrednici u gradu imaju poverenje u rad leskovačke lokalne samouprave, koja na sve načine podstiče privredne potencdijale grada.

„Otvoreni smo za sve. Za strane investitore koji u Leskovcu investiraju više miliona evra i zapošljavaju stotine naših sugrađana. Otvoreno smo i za naše sugrađane, i želimo da upravo njih podstaknemo da u Leskovcu vide sigurnog partnera i da razvijaju svoj posao. Privreda se bazira na malim i srednjim preduzećima, zato smo vam danas otvorili naša vrata da se upoznamo sa vašim poslovanjem. Svedoci ste činjenice da za leskovačku privredu činimo mnogo, da izlazimo u susret svima koji žele da doprinesu ekonomiji grada i da smo otvoreni za svaku vrstu saradnje koja je u našoj mogućnosti“ – kazao je Cvetanović danas.

Privrednici koji su danas razgovarali sa gradonačelnikom uglavnom su istakli zadovoljstvo radom i odnosom lokalne samouprave prema njima. Govorili su o namerama za proširenje proizvodnih i prodajnih kapaciteta i prema predstavnicima grada iznesi određene zahteve koji će biti uzeti u razmatranje i rešavani u skladu sa mogućnostima lokalne samouprave.

Pogledaj takodje

“Dubočica“ protiv “IMT-a“, za častan oproštaj od domaćeg terena

Leskovački fudbalski prvoligaš, iako su i matematičke šanse za opstanak otpale, želi časno i pošteno …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *