Mlada Vlasotinčanka (21) osumnjičenja da je prevarila starijeg Nišliju (73) za zlatni lančić, burmu, pametni sat i 3 mobilna telefina

Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom u Nišu, intenzivnim operativnim radom, identifikovali su dvadesetšestogodišnju ženu iz Vlasotinca, osumnjičenu da je počinila krivično delo prevara.

Ona se sumnjiči da je, tokom marta ove godine, dovela u zabludu sedamdesettrogodišnjeg muškarca iz Niša tvrdeći da joj je blokiran račun u banci i da zbog toga ne može da podigne nasledstvo i ubedila ga da na njegovo ime u prodavnici tehničke robe kupi tri mobilna telefona i pametni sat, kao i da sklopi ugovor sa jednim mobilnim operaterom i dobije pretplatničku karticu.

Potom joj je, kako se sumnja, sedamdesettrogodišnjak dao i njegovu burmu i zlatni lančić, nakon čega mu se ona više nije javljala.

Na ovaj način ga je, kako se sumnja, oštetila za ukupno 517.000 dinara. Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, protiv osumnjičene će biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Check Also

Među uhapšenim pedofilima u akciji “Armagedon” i jedan Leskovčanin

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je u velikoj …