Home / DRUŠTVO / Bugarska pevačica Ilijana Najdenova gostovala u Medveđi
hotel bell

Bugarska pevačica Ilijana Najdenova gostovala u Medveđi

Najpoznatija Bugarska pevačica Ilijana Najdenova sa svojom vokalnom grupom “Kipri“ iz Bugarske bila je gost opštine Medveđa.

 

Vokalna grupa „Kipri“ se kao učesnik na Gejzerskim noćima predstavila sa svojim opusom pesama u nedelju veče .Talentovanu decu je okupila jedna od najpoznatijih Bugarskih pevačica, Ilijana Najdenova koja je u Srbiji poznata kao vokalna pratnja na koncertima sa našim poznatim muzičarem Goranom Bregovićem.

Pevačica Ilijana i Dragan Ćukalović, koji vodi prekograničnu saradnju Bugarske sa opštinama u Srbiji, bili su gosti predsednika opštine Medveđa, dr Nebojše Arsića. Gospođa Najdenova je veoma zadovoljna gostoprimstvom i prirodnim lepotama našeg mesta. Reči hvale je uputila i Predškolskoj ustanovi „Mladost“ koji su bili domaćini deci iz Bugarske.

Nakon razmene utisaka sa nastupa na Gejzerskim noćima, dogovorena je saradnja i poseta gradonačelnice grada Pernik u Bugarskoj, našoj opštini za sredu, 02. avgust.

Check Also

Godišnji odmor će vam prijati, samo ako, dok traje, ne brinete o tome šta je bilo i šta će biti: Evo još nekoliko korisnih saveta stručnjaka

Pokušajte da zamislite da se nalazite u balonu i da odozgo gledate sebe i svoje …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.