hotel bell

Aktivisti delili novi SNS Informator i razgovarali sa građanima

Članovi Unije mladih Gradskog odbora Srpske napredne stranke Leskovac danas su na Gradskom trgu promovisali i delili novi broj glasnika Srpske napredne stranke.

Novi broj je predstavila Aleksandra Đokić, koja je istakla:

„Na naslovnici broja možemo videti fotografije sa prikaza Vojske Srbije „Granit 2023“ na vojnom aerodromu u Batajnici na kom je istaknuto „Ovo je snaga Srbije“. Dalje u novom broju možemo čitati o tome da Srbija povećava prisustvo na afričkom kontinentu, o predstojećim ulaganjima u Centralnu Srbiju, kao i da je otvorena deonica auto-puta od Novog Beograda do Surčina. Što se tiče događaja iz Leskovca – podeljen je novi broj SNS Informatora. Medicinske sestre, članice Saveta za zdravstvo, sprovele su humanitarnu akciju. U Leskovcu su otvorena još dva privatna vrtića, Agnes 2 i Zvezdica, koja će pohađati preko 150 mališana. Prigodnim aktivnostima obeleženi su Svetski dan šuma i Svetski dan voda. Završeni su radovi na izgradnji ulice Jovana Stamenkovića u Predejanu. Gradonačelnik Cvetanović je obišao leskovački Centar za socijalni rad, JKP „Toplana“ i Odeljenje za privredu i poljoprivredu, prilikom čega su predstavljeni rezultati njihovog rada i planovi za buduće projekte. Sa ministrom građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goranom Vesićem potpisan je ugovor o izgradnji Regionalnog startap centra u Leskovcu. Održan je 23. međunarodni turnir u karateu „Ipon kup 2023”. U sali Skupštine grada Leskovca, prezentovani su rezultati koje je tokom dvadesetogodišnjeg rada u sistemu državne uprave gradonačelnik Cvetanović postigao sa svojim timom.“

Ona je na kraju najavila predstojeći miting 26. maja u Beogradu:

„Na kraju mi ostaje da sve pozovem da u petak, 26. maja, dođu na veliki skup „Srbija nade“ u Beogradu ispred Narodne skupštine sa početkom od 19 časova, da zajednički damo podršku politici našeg predsednika Aleksandra Vučića.”

Check Also

Uhapšen nasilnik: Silom uvukao devojku u kola, udarao je i stezao za vrat

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Medveđi uhapsili su O. P. (2000), za koga se sumnja …

Оставите одговор