hotel bell

Novi Salon nameštaja “VIN nameštaj” na 1200 kvadrata otvoren u Leskovcu (FOTO)

U Leskovcu je danas svečano otvoren novi prodajni salon nameštaja kompanije “VIN Nameštaj” koja je do sada bila poznata po proizvodnji kvalitetnoj nameštaja.

Pored sopstvenog proizvodnog programa, u salonu VIN će ponuditi kupcija i i proizvode drugih domaćih i inostranih brednova.

Svečanom otvaranju salona prisustvovao je gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović, koji je vlasnicima poželeo mnogo uspeha u radu i zahvalio im se što su odlučili da svoju poslovnu ideju i viziju realizuju u svom rodnom gradu. On je istakao da točak razvoja svake lokalne zajednice pokreću porodične preduzetničke inicijative, a porodica Nastić je primer kako se marljivim, poštenim radom i visokom poslovnom etikom mogu postići veliki poslovni uspesi.

„U privrednom ambijentu Leskovca za porodicu Nastić znamo od 2005. godine, otkad postoji i uspešno posluje njihova firma Vin u Nomanici, koja se bavi proizvodnjom trpezarijskog nameštaja – stolova i stolica. Svoje proizvode izvoze na regionalno i evropsko tržište i beleže stalan rast prihoda. Zbog uspešnog poslovanja u proizvodnoj delatnosti, u kojoj zapošljavaju 27 naših sugrađana, Nastići su odlučili da svoje poslovanje nadograde i otvaranjem ovog prodajnog salona. U opremanje ovog objekta uloženo je oko 90 miliona, a u njemu će posao za početak naći još sedmoro Leskovčana“, naveo je gradonačelnik Cvetanović i podvukao da je Leskovac grad sa pozitivnim poslovnim okruženjem, o čemu svedoči i BFC sertifikat sa 96,33% ispunjenosti kriterijuma, ali i činjenica da u njemu porodični biznisi rastu i napreduju” – rekao je gradonačelnik Leskovca.

Nenad Nastić, vlasnik kompanije VIN, istakao je da će konkuretnost svog salona nameštaja obezbediti kvalitetom ponude. On je naveo da su se za lokaciju salona (stari grdelički put) odlučili jer se nalazi u delu grada koji je u potpunosti infrastrukturno opremljen (kanalizacijom, vodom, strujom, asfaltnim prilazom).

Sredstvima iz gradskog budžeta u iznosu od 45,3 miliona dinara izgrađena je vodovodna i kanalizaciona mreža u ovom delu grada, a rekonstruisan je i put Leskovac–Vlasotince, za koji je izdvojeno 283,3 miliona dinara.

Check Also

Uhapšen nasilnik: Silom uvukao devojku u kola, udarao je i stezao za vrat

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Medveđi uhapsili su O. P. (2000), za koga se sumnja …

Оставите одговор