Uspešna godina KMF Radnički 2010 iz Niša

Slide Background
Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Klub malog fudbala “Radnički 2010” iz Niša već u prvoj godini postojanja uspeo je da zabeleži sjajne rezultate i ekspresno se plasira u viši rang takmičenja. Oni su svoj put započeli u Regionalnoj futsal ligi RIS (grupa Sever) a nastaviće je u Trećoj regionalnoj futsal ligi Srbije, sve do samog cilja,a to je Prva futsal liga gde Radnički zapravo i pripada.

Od prvih osnivačkih dana, jasno su naglašeni planovi Radničkog koji, kako se ispostavilo, nisu bili ni preambiciozni ni neostvarivi,a sve zahvaljujući timskom duhu i posvećenosti čitavog kolektiva. Rezultate koje su beležili niški futsaleri pokazatelji su da ovaj tim može do brzog ostvarenja ciljeva. Neki od zapaženih rezultata u proteklih godinu dana su pobeda od 7:2 na gostovanju u Aleksincu u 4.kolu, zatim uspešno gostovanje Gurgusovcu uz pobedu od 8:2 i nezaboravni trijumf nad Babušnicom u 14.kolu kada je na semaforu stajalo 17:2 za Nišlije. U prilog tome govori i sjajna gol razlika na njihovom kontu od 127:53.

 
Radnički je u 18 kola upisao impozantnih 15 pobeda, uz samo 3 poraza. 
 
Momci koji su u crvenim dresovima upisivali ove odlične rezultate su golmani Dušan Stojković, Petar Nikolić, Marko Jovanović i Aleksandar Cvetković, zatim Milan Tošić, Danilo Dragišić, Marko i Stefan Obradović, Viktor Vasić, Andrija Stanković, Vladimir Gocić, Đorđe Stojanović i Stefan Milosavljević. Na čelu kluba je njegov osnivač Nenad Veljković-Kempes.
 
Kako kažu u klubu ciljevi su ostali isti, a uskoro će se raditi i na otvaranju škole futsala što je novina na niškom području. Takođe, Nišlije se nadaju da će prijatelji kluba nastaviti saradnju sa njima ali i da će niška publika prepoznati kvalitet i u narednoj fazi takmičenja povećati svoju brojnost. KMF “Radnički 2010” je pokazao da to svakako zaslužuje. 
 
S.Mirković

Check Also

Mlada Vlasotinčanka (21) osumnjičenja da je prevarila starijeg Nišliju (73) za zlatni lančić, burmu, pametni sat i 3 mobilna telefina

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom u Nišu, intenzivnim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *