Još 35 Leskovčana započinje sopstveni posao uz podršku lokalne samouprave

Slide Background
Slide Background
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Osnivanje novog ili unapređenje već postojećeg preduzeća, odnosno preduzetničke radnje u oblasti zanata, ugostiteljstva do sektora usluga, grad Leskovac subvencioniše sa po 300 hiljada dinara

Do sada je za samozapošljavanje lokalna samouprava izdvojila 61,3 miliona dinara za 370 lica, a za sve mere aktivne politike zapošljavanje, u koje je bilo uključeno 1.408 lica, opredeljeno je preko 214 miliona dinara.

– Uspešni ljudi ne sede i čekaju da im se stvari dešavaju, već izađu i oni se dese stvarima. Preuzimaju inicijativu, kao što ste vi uradili. Treba da verujete u sebe i ne odustajete na prvoj prepreci. Želim vam uspešno pokretanje biznisa i stabilno poslovanje, u šta verujem, jer prema informacijama koje imam, oko 85% pokrenutih poslova se održi, opstane i nastavi sa radom, poručio je gradonačelnik Cvetanović.

Anđela Mitić iz Donjeg Bunibroda će novac potrošiti na kupovnu nove opreme i unapređenje porodičnog biznisa- izradu uniformi i radnih odela:

– Drago mi je što grad u kome živim na ovaj način podstiče mlade ljude da ostvare svoje poslovne planove. Zbog toga ćemo svi mi ostati ovde, da zajednički doprinosimo njegovom daljem razvoju.

Check Also

Pojeftinili i dizel i benzin

Ministarstvo unutrašnje i spoljne trgovine saopštilo je nove najveće maloprodajne cene goriva za period od …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *