Potpisan ugovor o donaciji “Yura” korporacije Domu zdravlja Leskovac vredan 34.000 evra

Slide Background
Slide Background
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Na odeljenju stomatolotogije leskovačkog Doma zdravlja održana je konferencija za medije povodom potpisivanja ugovora o novoj donaciji kompanije “Yura” leskovačkim zdravstvenim ustanovama.

 

Danas je potpisan ugovor kojim će korejska kompanija leskovačkom Domu zdravlja donirati novi ortopan za snimanje zuba, vredan 25.000 evra, kao i dijagnostički monitor za mamografiju vredan 9.000 evra.

I jedna i druga i donacija su vrlo važne za kvalitetne dijagnostičke preglede.

– I sami znate da Dom zdravlja već duže vreme ima problem sa postojećim ortopanom koji se često kvari što je onemogućavalo snimanje zuba. U toku ove godine Služba stomatologije je potpuno renovirana, a nabavljene su i nove stomatološke stolice, pa će sa ovom donacijom služba biti potpuno funkcionalno i savremeno opremljena. Sa druge strane, podjednako je značajna i donacija dijagnostičkog monitora za mamografiju koji će omogućiti efikasnije preventivne preglede žena, rekao je gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović.

Direktor Doma zdravlja u Leskovcu Slaviša Božić zahvalio se kompaniji Jura na stalnim donacijama i naveo da su u Domu zdravlja u toku i radovi na rekonstrukciji podova u hodnicima za šta su izdvojena sredstava od skoro 3 miliona dinara, dok je oko 5 miliona dinara izdvojeno za radove na vodovodnoj mreži.

[iframe src=”http://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fdnevnikjuga.dnevnilist%2Fvideos%2F574492339413040%2F&show_text=0&width=560″ width=”560″ height=”315″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true” ]

Check Also

Benzin skuplji za 3 dinara

Benzin će u Srbiji od danas u 15 sati do 26. aprila na pumpama biti skuplji …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *