Najnoviji broj Glasnika, predstavljen i podeljen Leskovčanima

Slide Background
Slide Background
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Na više lokacija u gradu, članovi Omladinskog kluba, podelili su poslednji broj Leskoačkog glasnika, a sugrađanima ga je predstavila pomoćnica gradonačelnika Andrea Tošić

Naslovnica, na kojoj su predsednik Srbije, Aleksandar Vučić i gradonačelnik Leskovca, Goran Cvetanović, posvećena je poseti Zelenoj zoni, a povodom završetka prve faze izgradnje objekta turske kompanije ”Erenli”, u kojoj će posao naći 340 ljudi.

– Privlačenje investicija, širenje i razvoj domaćih i stranih kompanija, otvaranje novih radnih mesta su prioriteti grada Leskovca. Kao posledica povećanja privrednih aktivnosti, nezaposlenost je značajno smanjena. Od 2012. do danas, posao je našlo 9.100 ljudi, a samo tokom prošle godine, u radni odnos je stupilo 2.041 lice. U Leskovcu se kontinuirano radi i na razvoju putne infrastrukture, u koju je do sada uložena suma od dve milijarde dinara.

Najnoviji broj Leskovačkog glasnika, rekla je Tošićeva, donosi vesti i informacije o obrazovanju i sportu. Mladi talenti su prepoznati i nagrađeni, a Gradski stadion predstavlja jedan od kapitalnih projekata. U njega će biti uložene 2,5 milijarde dinara. Uskoro nas očekuje i početak druge faze radova na Opštoj bolnici, vredne 4,5 milijarde dinara.

Check Also

Vlasotinčanka dr Elena Stanković dobitnica nagrade Srpskog lekarskog društva

Vlasotinčanka dr Elena Stanković jedan je od dobitnika godišnje nagrade za najboljeg diplomiranog studenta, koju …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *