ZDRAVLJU OTETA POBEDA U KRALJEVU: Sloga postigla koš za pobedu posle isteka vremena (FOTO)

Košarkaši Zdravlja drastično su oštećeni u subotu u Kraljevu, a Leskovčanima je pobeda oduzeta priznavanjem koša domaće ekipe koji je postignut posle završetka utakmice.

Snimci i fotografije potvrđuju da je lopta bila još uvek na ruci igrača Sloge u trenutku kada je na semaforu stajalo vreme do kraja 0:00.

Zapisnički je najpre ukrao pola sekunde i kasno “pustio” vreme posle slobodnih bacanja košarkaša Zdravlja i tako domaćinu omogućio našad duži od 3,8 sekundi koliko je stajalo na semaforu. Snimak pokazuje da je vreme krenilo tek posle drugog kontakta igrača sa loptom.

Ipak, i taj napad koji je trajao najmanje 4,2 sekunde (po svim merenjima!) nije doneo šut ka košu u predviđeno vreme.

Daugherty je uputio loptu ka košu Zdravlja po isteku vremena, odnosno posle završetka utakmice što praktično znači da je Zdravlje večeras pobedilo u Kraljevu!

Na potezu su čelnici Košarkaške lige Srbije i Košarkaškog saveza Srbije koji trebaju da pokažu da li u interesu srpske košarke da se Zdravlje nepravdom izbaci iz lige kao jedini superligaš na jugu i istoku Srbije!!!

Čelni ljudi Admiral Bet Košarkaške lige Srbije i Košarkaške lige Srbije duguju sportskoj javnosti odgovor na pitanje: ko i zbog čega želi da izbaci Zdravlje i Leskovac iz lige?

Check Also

Muzika za violu kroz vekove u četvrtak u Svečanoj sali grada Leskovca

U organizaciji Leskovačkog kulturnog centra u četvrtak, 18. aprila 2024. godine u 19 časova u …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *