Uredjene javne površine u naselju Suva Reka

Slide Background
Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Gradska uprava za zaštitu životne sredine organizovala je danas, u saradnji sa leskovačkim komunalnim preduzećima, akciju uređenja javnih površina oko stambenih zgrada u naselju Suva reka. 

 

Kao i svakog proleća do sada, nastojimo da uđemo u svako naselje i da mu damo lepši izgled. Biće pokošena trava, pokupljeno smeće, i oprane ulice, objašnjava načelnica Gradske uprave, Bobana Stošić.

Ona je apelovala na građane da obrate pažnju na obaveštenja pred akciju u svojim naseljima i da na vreme uklone automobile, kako bi trotoari mogli da budu oprani. Stošićeva je najavila i akciju deratizacije i dezinsekcije, koja će početi u ponedeljak, 16. maja.

U prve dve nedelje radiće se deratizacija kanalizacione mreže u celom gradu, a nakon toga će se krenuti sa dezinskcijom stambenih objekata. Obaveštenja će nekoliko dana pre dolaska ekipa biti istaknuta na vidnim mestima, u ulazima zgrada, pa molimo građane da prate uputstva, da na vreme pripreme svoje stanove, i da posebno obrate pažnju na to da podrumi budu prohodni, kaže Bobana Stošić.

A. Jovanović

Check Also

U utorak bez struje 17 sela i 3 naselja

Iz Elektrodistribucije Leskovac stiže najava novih radova i isključenja potrošača sa mreže. “Ogranak Elektrodistribucija Leskovac …

One comment

  1. Svaka cast , samo tako nastavite

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *