Početna / DOGAĐAJI / Uređena javna površina u naselju Kumalak

Uređena javna površina u naselju Kumalak

Akcija čišćenja i uređenja javne površine, koju sprovode Odeljenje za zaštitu životne sredine, JKP Komunalac uz podršku Odeljenja komunalne policije i kompanije PVV, kao i uz veliku podršku građana, danas je organizovana u naselju Kumalak.

Akcija je podrazumevala uklanjanje komunalnog otpada, uklanjanje visokog i niskog rastinja, farbanje mobilijara, uređenje zelene površine. Ispred MZ prisutnima se obratio Dragan Boža Marjanović.

„Imperativ svakog onog ko živi u gradu je da ima lep, sređen i čist grad. I kada čovek vidi ovakvu jednu akciju kako da mu ne bude puno srce. To je sve u cilju da naš grad bude lep i čist, i on je takav svakoga dana, sve je lepši, sve je čistiji, jako mi je drago zbog toga.“

Zatim je pohvalio inicijativu gradonačelnika Leskovca dr Gorana Cvetanovića da se svakog vikenda ovaj grad sređuje i dodao:

„Međutim, sa druge strane, moram da istaknem da i mi sami moramo da povedemo malo računa. Lepo je ovo što se sređuje, ali mi to moramo i da održavamo.“

Pogledaj takodje

U petak književno veče akademika Gorana Petrovića u leskovačkoj Biblioteci

U petak, 20. septembra 2019. godine u 20 časova, u Čitaonici Biblioteke, održaće se Кnjiževni …

Jedan komentar

  1. Svaka cast na ovakvim aktivnostima. Dajete primer kako i sami mestani treba da se odnose prema zivotnoj sredini, kako deci treba da daju primer. Pohvalno je to sto radite.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *