Početna / DOGAĐAJI / Asfaltirana Ustanička ulica u Leskovcu

Asfaltirana Ustanička ulica u Leskovcu

Završavaju se radovi na izgradnji saobraćajnice u ulici Ustaničkoj u naselju Obrada Lučića, u dužini od 240 metara. Vrednost radova iznosi 3,36 miliona dinara. Sredstva za realizaciju ugovora obezbedio je Grad Leskovac. Radove je izvodilo preduzeće „W – KARGOLES“ DOO iz Leskovca, a stručni nadzor nad izvođenjem radova i rukovođenje projektom vršilo je JP „Urbanizam i izgradnja“ Leskovac.

Novica Nikolić, direktor JP „Urbanizam i izgradnja“ tom prilikom istakao je sledeće:

„Ustanička ulica se nalazi u naselju Obrada Lučića na periferiji grada Leskovca. Cilj grada je uređenje saobraćajnica, kako u centru grada tako i na periferiji samog grada. Nadam se da će meštani ovde biti zadovoljni. Neće više ići po neuređenoj saobraćanici, već po asfaltiranoj.“

Radovi izvedeni na osnovu projekta koji je uradilo JP „Urbanizam i izgradnja“ Leskovac i na osnovu Rešenja o odobrenju za izvođenje radova, a čiji je predmet ugovora asfaltiranje saobraćajnice, rešavanje atmosferskih voda, odnosno ugradnja slivnika i ivičnjaka u ovoj ulici danas se privode kraju.

Milan Mladenović, član Saveta MZ i žitelj ulice istakao je da njima ovi radovi mnogo znače, da je ulica bila u jako lošem stanju, sa prvim kišama čak i neprohodna, a da će od danas deca moći do igrališta asfaltom. Zahvalio se gradonačelniku Cvetanoviću i lokalnoj samoupravi što su njihovu ulicu prepoznali kao prioritet.

Pogledaj takodje

U petak književno veče akademika Gorana Petrovića u leskovačkoj Biblioteci

U petak, 20. septembra 2019. godine u 20 časova, u Čitaonici Biblioteke, održaće se Кnjiževni …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *