hotel bell

Uhapšen Leskovčanin osumnjičen za krivično delo izazivanje opšte opasnosti

“Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su N. I. (1989) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti.

On je, kako se sumnja, 25. marta, zapaljenom bakljom izazvao požar na automobilu u kom se nalazio vlasnik vozila. Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom tužilaštvu u Leskovcu” – saopšteno je iz Policijske uprave Leskovac.

Povodom ovog slučaja oglasilo se i Osnovno javno tužilaštvo u Leskovcu.

“U Osnovnom javnom tužilaštvu u Leskovcu saslušan je osumnjičeni N.I. (1989), iz Leskovca, koji je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti. Osumnjičeni se u prisustvu branioca koristio zakonskim pravom da ne iznosi odbranu, branio se ćutanjem. Po predlogu javnog tužioca prema istom je određen pritvor u trajanju do 30 dana, kako ostankom na slobodi ne bi uticao na neispitane svedoke. U najkraćem roku tužilaštvo će preduzeti dokazne radnje radi utvrđivanja činjenica i donošenja odluke” – saopštilo je Osnovno javno tužilaštvo Leskovac.

Check Also

Za vikend policija u Leskovcu zadržala dvojicu vozača zbog vožnje pod dejstvom alkohola i jednog pod dejstvom droge

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, u toku vikenda, zadržali su dvojicu vozača koji su …

Оставите одговор