Početna / DRUŠTVO / U okviru ponude restorana „Groš“ uskoro pumpa, perionica i kafić
Reklama

U okviru ponude restorana „Groš“ uskoro pumpa, perionica i kafić

Reklama

Na prostoru ispred Etno brvnare „Groš“ u Leskovcu uveliko se grade benzinska pumpa, savremena perionica i kafić, te će tako kompleks oko restorana „Groš“ uskoro leskovčanima ponuditi i ovu vrstu usluge.

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović danas je obišao ovo gradilište i ovom prilikom istakao da se u svim delovima našega grada radi gradi.

„Leskovac je grad sa povoljnim poslovnim okruženjem, što dokazuje i NALED-ov sertifikat koji smo dobili na osnovu 96,33 %. U svim delovima grada se radi i gradi. U ovom trenutku se na najmanje četiri lokacije grade benzinske pumpe, očekujemo izgradnju Shell pumpe na ulazu u grad, ali smo još ponosniji jer imamo mnogo sugrađana koji su rođeni ovde, žive i rade ovde, a investiraju. Vlasnici etno restorana Groš će u proširenje ovog objekta uložiti 70 miliona dinara. Kada ovaj projekat bude završen čitav ovaj deo grada će izgledati još lepše. Podsetiću vas da je nakon završetka obilaznice i kolovoza sa četiri trake, ulaz u Dubočicu zasijao potpuno novim sjajem i postao jedno od omiljenih mesta za šetnju, razonodu i rekreaciju.“

Dragan Stamenković, koji je zadužen za sprovođenje ovog projekta, je dodao da će ova investicija zaokružiti ponudu restorana Groš jer će posetioci sada moći uz značajne popuste da se snabdu i gorivom, te da će biti izgrađene i perionice za samousluživanje, kao i kafić.

Pogledaj takodje

U Leskovcu i Vlasotincu 4 novoobolela, čekaju se rezultati 170 testova

Prema najnovijim podacima Zavoda za javno zdravlje Leskovac stopa pozitivnosti u odnosu na broj testiranih …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *