Početna / DRUŠTVO / U Leskovcu počela sa radom Gordonova kapsula – inovativna mašina za regeneraciju ćelija
hotel bell

U Leskovcu počela sa radom Gordonova kapsula – inovativna mašina za regeneraciju ćelija

Inovativna Mašina Gordonova kapsula stigla je danas u Leskovac a njegova namena je da emituje kontrolisane elektrone koje eliminišu sve slobodne radikale u telu i pokreće proces regeneracije ćelija.

O inovativnoj mašini je govorio Nenad Janićević iz kompanije Gordon’s Innovations iz Niša na otvaranju welnes centra „Kolumbo“ u Elu centru.

„Ovo je potpuno nov uređaj, ne samo na domaćem, nego na svetskom tržištu, uređaj je patentiran u našem Zavodu za patente na međunarodnom nivou i osvojio je brojne nagrade i priznanja zbog onoga što pruža. Uređaj služi za rehabilitaciju kompletnog ljudskog organizma na ćelijskom nivou. Čovek koji je izumeo ovaj uređaj je postao saradnik Ruske akademije prirodnih nauka na osnovu ovog patenta i Srpske kraljevske akademije nauka.“

Pronalazač Gorodnove kapsule

Gordonova Elektronska Kapsula (GEK001) je potpuno nov, revulucionarni elektromedicinski uređaj čija je osnovna namena rehabilitacija kompletnog ljudskog organizma na ćelijskom nivou.

Kapsula radi na principu emitovanja kontrolisanih elektrona koji se injektuju u telo pacijenta, pri čemu se eliminišu svi slobodni radikali u telu i pokreće proces regeneracije ćelija, ona ima ima široku oblast primene u medicini, a naročito u oblasti regenerativne medicine, nakon oštećenja ćelija nastalih usled različitih uzroka – povreda svih vrsta, moždanih ili srčanih udara, malignih oboljenja, dijabetesa itd., a cena pojedinačnog tretmana će iznositi 1000 dinara.

Pogledaj takodje

U petak u Medveđi izložba portreta „Velikani srpskog glumišta“

U okviru obeležavanja praznika „8.mart-Dan žena“ za pripadnice lepšeg pola i sve ljubitelje umetnosti u …

Jedan komentar

  1. Koliko dana traje terapija,dali moze za karcinom glasnih zica?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *