U Leskovcu izdato 150 dozvola za kretanje u vreme policijskog časa za pomoć i negu drugog lica i roditeljima za viđenje dece po sudskoj presudi

Slide Background
Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Do sada je izdato oko 150 dozvola za kretanje u vreme policijskog časa osobama za pomoć i negu drugog lica, kao i razvedenim roditeljima koji imaju pravo d aviđaju decu.

Zabrana kretanja u vreme policijskog časa, a posebno u dane vikenda, posebno je osetljivo pitanje za određene kategorije stanovništva

-Do sada je izdato oko 150 dozvola za kretanje u vreme policijskog časa za osobe za pomoć i negu drugog lica, i viđenje dece po sudskoj presudi, ukoliko je reč o razvedenim roditeljima. Od toga je oko 130 za pomoć i negu drugog lica, i oko 20 za roditelje koji imaju pravo da vide decu. Svi mogu da se obrate telefonom, mejlom na adresu dozvolazakretanje@gmail.com ili lično u Centru za socijalni rad ili Odeljenju za društvene delatnosti Gradske uprave. Zajedno radimo na rešavanju problema koji mogu nastati kako bismo obezbedili uslove i za negu lica kojima je ta nega neophodna, kao i za razvedene roditelje koji po sudskoj presudi imaju pravo da vide svoju decu – rekao je za Dnevnik Juga Predrag Momčilović, direktor Centra za socijalni rad Leskovca.

Dodatne informacije mogu se dobiti na telefon Centra za socijalni rad 016/252-494, mejlom dozvolazakretanje@gmail.com ili lično u CSR, Koste Stamenkovića broj 6.

Check Also

Sećanje kroz darivanje -Učenici iz Bojnika u znak sećanja na svoje drugare iz Ribnikara organizovali uskršnji bazar

Učenici Tehničke škole “Boško Krstić” iz Bojnika i njihovi predmetni profesori Tatjana Stanković i Dragan …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *