Sutra bez struje tri ulice u Leskovcu i dve u Vinarcu

Iz leskovačke Elektrodistribucije sigla je najava novih radova na elektro mreži i privremenog isključenja dela potrošača.

“Ogranak Elektrodistribucija Leskovac izvodiće radove na sistematskoj zameni brojila i rekonstrukciji distributivne elektroenergetske mreže radi unapređenja kvaliteta napajanja električnom energijom. Zbog toga će u utorak, 12.12.2023. u periodu:

od 08:30 do 12:00 časova bez električne energije biti korisnici u Leskovcu na sledećim lokacijama: Đermanovićeva br. 1, 4A, 4B, 4C i 4D, Borivoja Kocića br. 19, 27 i 31 i zgrade u Gavrila Principa br. 2, 4, 6, 8 i 10;

od 08:30 do 15:00 časova bez električne energije biti korisnici u Vinarcu na sledećim lokacijama: Vojvode Putnika i Cara Dušana – put za Zalužnje.

Elektrodistribucija Srbije d.o.o. Beograd kontinuirano radi na unapređenju pouzdanosti i stabilnosti snabdevanja električnom energijom. Najveći deo radova je organizovan bez isključenja krajnjih kupaca. Neke aktivnosti nije moguće sprovesti bez obustave napajanja, zbog obezbeđenja bezbednih uslova za rad naših zaposlenih. Korisnike molimo za razumevanje.

Tokom trajanja radova molimo korisnike da isključe svoje uređaje sa mreže i da ih ponovo uključe po obnavljanju snabdevanja električnom energijom.

U slučaju loših vremenskih uslova, radovi će biti odloženi za drugi termin, o čemu će korisnici biti na vreme obavešteni.

Check Also

Istraživanje otkriva da snažni motori čine automobile podložnije nesrećama

Novim vozačima obično se savetuje da kupe jeftin automobil sa malim motorom kako bi stekli …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *