hotel bell

SNS LESKOVAC: Uvek uz Vučića, osuda uvreda upućenih predsedniku Srbije

Gradski odbor Srpske napredne stranke Leskovac izdao je saopštenje povodom grafita – uvreda koji su se pojavili u Leskovcu u kojima je predsednik Srbije Aleksandar Vučić nazvan fašistom.

-Leskovac je grad koji je u Srbiji i regionu poznat po toleranciji, razumevanju i apsolutnom uvažavanju svake ličnosti. Zbog toga su nas duboko potresli uznemirili natpisi u kojima se spominje predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić. Gradski odbor Srpske napredne stranke Leskovac na čelu sa predsednikom dr sci. med. Goranom Cvetanovićem najoštrije osuđuje uvrede upućene predsedniku Republike Srbije i predsedniku Srpske napredne stranke Aleksandru Vučiću. Ovo je još jedan pokušaj diskreditovanja predsednikovog rada od strane onih koji nemaju politički program i zato se služe uvredama, uništavanjem javne imovine i širenjem mržnje – navodi se u saopštenju GO SNS Leskovac.

Leskovački naprednjaci naglašavaju da će uvek biti uz predsednika Vučića.

-Velike promene na bolje i prosperitet na kojem konstantno radi naš predsedniku su nešto što niko ne može da ospori naročito ne ovakvim uvredama. Još jednom naglašavamo da je ovakav čin za najstrožiju osudu uz napomenu da će GrO Leskovac uvek biti uz predsednika Vučića i pružati mu bezrezervnu podršku – zaključuje se u saopštenju Gradskog odbora SNS Leskovac.

Portal Jugmedia objavio je fotografiju grafita “Vučić fašista” za koji je navedeno da je uslikan kod nekadašnjeg “visećeg mosta” u Leskovcu, a u tekstu je objavljeno da je u centru Leskovca primećeno nekoliko takvih grafita.

Check Also

Zašto su preklopni pametni telefoni odlični za gejming

U poslednjih nekoliko godina, svet mobilnog gejminga svedočio je izuzetnoj evoluciji, delimično vođenoj pojavom preklopnih …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *