Početna / DOGAĐAJI / Radovi na putu Leskovac – vlasotinačka petlja i na izlazu iz grada od pružnog prelaza do naselja Podrum u punom jeku (FOTO)
Bilbordi

Radovi na putu Leskovac – vlasotinačka petlja i na izlazu iz grada od pružnog prelaza do naselja Podrum u punom jeku (FOTO)

Radovi na, kako se to zvanično kaže, pojačanom održavanju regionalnog puta Leskovac – Vlasotince na delu od izlaza iz Leskovca do mosta na Južnoj Moravi u punom su jeku.

Radovi su zvanično počeli septembra 2019. godine, a rok za njihov završetak je 11 meseci.

Radovi na deonici dugoj 6,5 kilometara od pružnog prelaza u Leskovcu, preko ulice Sime Pogačarevića i izlaza iz grada do vlasotinačke petlje vredni su 283 miliona dinara, a finansira ih JP Putevi Srbije. Izvođač radova je Trace Srbija, a građani će po završetku radova dobiti modernu saobraćajnicu koja će povezati Leskovac i Koridor 10.

Posle radova na deonici od vlasotinačke petlje do petlje na ulazu u sam grad, sada su u toku i radovi na podizanju kocke i pripremi podloge za asfaltiranje ulice Sime Pogačarevića koja je bila u jakom lošem stanju. Reč je o izuzetno prometnoj ulici koja od pružnod prelaza vodi do naselja Podrum i uključenja na ono što se u narodu naziva „stari auto put“.

Na ovoj deoncici naći će se i dva kružna toka: jedan na samom ulazu u grad (kod petlje i nadvožnjaka) a druga na raskrsnici na kojoj se od regionalnog puta Leskovac – Vlasotince odvaja put za kvantašku pijacu i dalje ka Grdelici.

Foto priča sa lica mesta zabeležena je prethodnih dana.

Pogledaj takodje

Košarkaši Zdravlja poraženi u Arilju posle 2 produžetka

Duel dve prvoplasirane ekipe Druge lige Srbije grupa Jug pripao je domaćinu, posle velike borbe, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *