Početna / DRUŠTVO / Završetak školske godine krajem maja, nema povratka u školske klupe – Za 2 do 3 nedelje odluka o maloj maturi
hotel bell

Završetak školske godine krajem maja, nema povratka u školske klupe – Za 2 do 3 nedelje odluka o maloj maturi

Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević demantovao je danas navode da će učenici ići u škole i tokom leta, a da će školska godina trajati do 15. avgusta.

Ministar Šarčević je danas izjavio da raspust praktično počinje krajem maja kada će biti završena on-line, odosno ono što je u ovim uslovima redovna nastava. Šarčevičć je najavio i izmenu pravilnika za ocenjivanje, jer neće biti klasičnog tromesečja.

Minsitar prosvete je naglasio da jš uvek nije doneta odluka o polaganju završnog ispita, odnosno male mature. Odluka će biti doneta u naredne dve do tri nedelje, i zavisiće od epidemiološke situacije, a biće usklađena i sa postupanjem u zemljama Evropske unije.

Učenici osmog razreda osnovne škole će 22. 23. i 24. aprila moći on-line da polažu probni test male mature, kako bi proverili svoje znanje na nešto manje od 2 meseca od termina za polaganje završnog ispita.

Pogledaj takodje

Uhapšena dvojica Lebančana, dogovorili kupovinu pa mladiću ukrali televizor, mobilni i patike

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Lebanu uhapsili su R. J. (1987) i M. Ž. (1989) …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *