Policija u Leskovcu uhapsila D. S. i S. M. zbog izazivanja opšte opasnosti i nelegalne gradnje

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su D. S. (1978) i S. M. (1981) iz Leskovca zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo izazivanje opšte opasnosti, dok se D. S. sumnjiči i za krivično delo građenje bez građevinske dozvole.

D. S. se sumnjiči da je kao investitor restorana u Leskovcu, koji je izgrađen bez odgovarajućih dozvola, organizovao proslavu za oko 150 ljudi, tokom koje se obrušio deo plafona, a tom prilikom niko nije povređen.

S. M. je, kako se sumnja, na ovom objektu nepropisno i neadekvatno izvodio građevinske radove.

Osumnjičeni su, uz krivične prijave, privedeni nadležnom tužilaštvu u Leskovcu gde su u prisustvu izabranih branilaca izneli su svoje odbrane, nakon čega su pušteni na slobodu. U odnosu na izvođača radova, bez obzira što nije podneta krivična prijava zbog krivičnog dela građenje bez građevinske dozvole, tužilaštvo će u daljem postupku saslušati osumnjičenog i na okolnosti ovog krivičnog dela, a potom preduzeti i druge dokazne radnje, nakon čega će doneti odluku po podnetoj krivičnoj prijavi.

Check Also

U utorak bez struje jedno naselje i tri ulice u Leskovcu i jedno selo

Elektrodistribucija Leskovac najavila je nastavak radova na elektro mreži i nova privremena isključenja potrošača. “Ogranak …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *