POČEO LESKOVAČKI LETNJI FESTIVAL: Defile mažoretkinja, trubači, nastup KUD Lemind

Večeras je zvanično otvoren Leskovački letnji festival, prva manifestacija takve vrste koja se u Leskovcu organizuje u poslednjih godinu i po dana.

Festoval koji Leskovčani zovu “Leskovačko leto”l otvorila je Marija Rajković, član Kabineta gradonačelnika, koja je pozdravila sve u ime gradonačenika Leskovca Gorana Cvetanovića.

– Ovogodišnji Leskovački festival pratiće kvalitetan i bogat kulturno-zabavni program kojim će se pritom i osvežiti letnje večeri koje su pred nama. Festival će biti ispunjen programima za decu, zabavnim i sportskim manifestacijama, kulturnim događajima, koncertima, a sve u znaku ozbiljnih nastojanja da se pamte do narednog leta rekla je Marija Rajković i najavila organizaciju Leskovačkog karnevala i Roštiljijade.

Okupljene građane pozdravio je i direktor Turističke organizacije Leskovac, Nebojša Kocić.

– Kako bi Leskovčanima, a i posetiocima našeg grada naredne dve nedelje učinili zanimljivijim, osmislili smo raznovrsne kulturno – zabavne sadržaje, a program je dovoljno šarolik da privuče i ukuse onih najprobirljivijih. Neizmerne reči zahvalnosti dugujemo gradu Leskovcu, svim institucijama kulture u gradu koje su nam pomogle u realizaciji manifestacije, medijskim pokroviteljima, a posebnu zahvalnost dugujemo učesnicima u programima Leskovačkih letnjih festivala koji su se odazvali našem pozivu i obogatili i ovo leto – kazao je direktor Turističke organizacije Leskovac Nebojša Kocić.

Check Also

SLIŠANE – Selo sa bogatom istorijom i prirodnim lepotama

Slišane, malo selo u Srbiji, smešteno u opštini Lebane u Jablaničkom okrugu, predstavlja pravu riznicu …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *