Početna / DOGAĐAJI / Osnovci i predškolci kod predsednika opštine Vlasotince
Bilbordi

Osnovci i predškolci kod predsednika opštine Vlasotince

U okviru dečje nedelje, učenici osnovnih škola “Siniša Janić” i “8.oktobar” i predškolci PU “Milka Dimanić” bili su danas gosti predsednika opštine Vlasotince Zorana Todorovića.

O radu lokalnog parlamenta učenicima osnovih škola govorila je sekretar Skupštine opštine Ivana Stanojević, a prvi čovek vlasotinačke opštine, inače dugogodišnji profesor, Zoran Todorović govorio im je o značaju obrazovanja, čitanja i izražavanja.

Osnovci iz škole “8.oktobar” pitali su kada će početi rekonstrukcija njihove škole, na šta im je predsednik odgovorio “da se danas u 12 sati otvara ponovljeni tender i da se očekuje da ovoga puta ponude budu potpunou skladu sa zahtevima nabavke”.

Učenike škole “Siniša Janić”, čija je zgrada rekostruisana ove godine, zanimalo je kada će biti završeni radovi na izgradnji sportske sale, na šta su dobili odgovor “za nekoliko meseci”.

„S obzirom na to koliko dugo nije bilo sportske sale, verujem da ćete imati strpljenja još nekoliko meseci dok se i taj posao ne završi – rekao je Todorović.

Predškolci, koje je predsednik opštine pozdravio rečima “Vi ste budućnost našeg mesta”, recitovali su pesmice, ali su pitali i “da li će dobiti još neki vrtić”. Odgovor je glasio: “Trebalo bi”.

Pogledaj takodje

Ministarstvo poljoprivrede raspisalo konkurs za elektrifikaciju polja

758303539 Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, odnosno Uprava za agrarna plaćanja, raspisala je Javni poziv …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *