Početna / DRUŠTVO / Osamnaestoro mladih dobilo sredstva za pokretanje sopstvenog biznisa

Osamnaestoro mladih dobilo sredstva za pokretanje sopstvenog biznisa

U Svečanoj sali grada Leskovca podeljeni su ugovori osobama koje su preko programa „Radimo za bolju budućnost 2“ dobile bespovratna sredstva za pokretanje novih ili unapređenje postojećih mikro, malih i srednjih preduzeća i poljoprivrednih gazdinstava.

18 dobitnika sredstava su većinom majke, mladi bračni parovi ili žene starosti od 18 do 40 godina.

„Vas 18 će danas preuzeti svoje ugovore (sa najvećom vrednošću do 300.000 dinara) koje ćete moći da iskoriste za pokretanje ili unapređenje mikro, malih i srednjih preduzeća, ali i poljoprivrednih gazdinstava. Dodeljena sredstva će vam biti uplaćena na račune u toku sutrašnjeg dana. Ja želim da vam u svoje lično ime i u ime grada čestitam i nadam se da ćete ovu šansu pametno iskoristiti i svojim trudom, radom i znanjem stvoriti sebi i sopstvenim porodicama, a samim tim i našem gradu, bolju budućnost – kazao je gradonačelnik Cvetanović.

Dobitnica granta Dragana Stojković je istakla da joj novčana sredstva mnogo znače i da će ih iskoristiti za nabavku opreme.

Pogledaj takodje

Ambasador Hjong-ćan Če posetio Leskovac: Korejanske kompanije zainteresovane za otvaranje novih pogona

Povodom obeležavanje 30 godina od uspostavljanja diplomatskih odnosa između Republike Srbije i Republike Koreje, njegova …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *