hotel bell

Odgovor SNS: Da li je u interesu gradjana bila seča 20 platana u Stepe Stepanovića i drveća na Pašinoj česmi ?

Gradski odbor Srpske napredne stranke reagovao je saopštenjem na prethodno izdato saopštenje leskovačkih demokrata.

 

“Žao nam je što Demokratska stranka kritikuje konkurs za kulturu koji podrazumeva sufinansiranje trideset i jednog projekta iz ove oblasti, među kojima su i najznačajniji kulturni događaji i manifestacije koje uživaju ugled u Leskovcu i Srbiji. O izboru projekata u oblasti kulture i kompetenciji Komisije najbolje svedoči izjava jednog od podnosilaca predloga projekata prilikom zaključivanja ugovora o sufinansiranju – „da se na ovaj način značajno podiže kvalitet i obim kulturne ponude na teritoriji Leskovca“ – kaže sa u saopštenju GrO SNS Leskovac.

“Uzaludan je pokušajdemokrata da sebe predstave kao zaštitnike životne sredine, naročito kada se uzme u obzir da 75 miliona dinara, koliko je tadašnja vlast dobila od ministra Olivera Dulića za uklanjanje divljih deponija, nije iskorišćeno u tu svrhu. Koristimo priliku i da predstavnike Demokratske stranke podsetimo na preko 20 platana koje su upravo oni posekli u ulici Stepe Stepanovića, kao i na uništeno drveće prilikom izgradnje hotela na Pašinoj česmi. Pitamo ih i zašto je to bilo u interesu građana Leskovca, a sada zbog nekoliko stabala, koja ugrožavaju bezbednost ljudi, prozivaju Srpsku naprednu stranku ? – pitaju leskovački naprednjaci u svom saopštenju.

“Mi ne uređujemo grad za danas ili sutra, niti zbog izborne kampanje. Srpska napredna stranka uređuje grad za buduće generacije koje će biti ponosne što žive u Leskovcu. Srpska napredna stranka ponosi se činjenicom što jedino lista „Aleksandar Vučić- Srbija pobeđuje“  u predizbornoj kampanji ima politički program, što jedini iznosimo rezultate rada i predstavljamo neophodna rešenja koja od Leskovca stvaraju pristojan grad. Ponosimo se i činjenicom što imamo 23 000 članova, od kojih je polovina žena, a među njima je i preko 4 500 intelektualaca – zaključuje se u saopštenju Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Leskovcu.

Check Also

Sutra ističe rok za predaju oružja, do sada prikupljeno više od 78.000 komada

Akcija predaje nelegalnog oružja Ministarstvu unutrašnjih poslova traje još danas i sutra. Do danas je …

Оставите одговор