Odgovor SNS: Da li je u interesu gradjana bila seča 20 platana u Stepe Stepanovića i drveća na Pašinoj česmi ?

Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Gradski odbor Srpske napredne stranke reagovao je saopštenjem na prethodno izdato saopštenje leskovačkih demokrata.

 

“Žao nam je što Demokratska stranka kritikuje konkurs za kulturu koji podrazumeva sufinansiranje trideset i jednog projekta iz ove oblasti, među kojima su i najznačajniji kulturni događaji i manifestacije koje uživaju ugled u Leskovcu i Srbiji. O izboru projekata u oblasti kulture i kompetenciji Komisije najbolje svedoči izjava jednog od podnosilaca predloga projekata prilikom zaključivanja ugovora o sufinansiranju – „da se na ovaj način značajno podiže kvalitet i obim kulturne ponude na teritoriji Leskovca“ – kaže sa u saopštenju GrO SNS Leskovac.

“Uzaludan je pokušajdemokrata da sebe predstave kao zaštitnike životne sredine, naročito kada se uzme u obzir da 75 miliona dinara, koliko je tadašnja vlast dobila od ministra Olivera Dulića za uklanjanje divljih deponija, nije iskorišćeno u tu svrhu. Koristimo priliku i da predstavnike Demokratske stranke podsetimo na preko 20 platana koje su upravo oni posekli u ulici Stepe Stepanovića, kao i na uništeno drveće prilikom izgradnje hotela na Pašinoj česmi. Pitamo ih i zašto je to bilo u interesu građana Leskovca, a sada zbog nekoliko stabala, koja ugrožavaju bezbednost ljudi, prozivaju Srpsku naprednu stranku ? – pitaju leskovački naprednjaci u svom saopštenju.

“Mi ne uređujemo grad za danas ili sutra, niti zbog izborne kampanje. Srpska napredna stranka uređuje grad za buduće generacije koje će biti ponosne što žive u Leskovcu. Srpska napredna stranka ponosi se činjenicom što jedino lista „Aleksandar Vučić- Srbija pobeđuje“  u predizbornoj kampanji ima politički program, što jedini iznosimo rezultate rada i predstavljamo neophodna rešenja koja od Leskovca stvaraju pristojan grad. Ponosimo se i činjenicom što imamo 23 000 članova, od kojih je polovina žena, a među njima je i preko 4 500 intelektualaca – zaključuje se u saopštenju Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Leskovcu.

Check Also

Novi trotoari na delu Bojničkog puta na izlazu iz Leskovca

Radovi na relaciji između grada Leskovca i opštine Bojnik, odnosno na državnom putu IIa reda, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *