Od sutra ponovo u funkciji ulica Miloša Obilića-Radovi završeni kvalitetno i pre roka

Slide Background
Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Olica Miloša obilića je kompletno rekonstruisana, a izvođači , ”Profi put” iz Badinca i ”Kargoles” iz Leskovca, posao su uradili kvalitetno i pre ugovorenog roka

Putna infrastruktura je od izuzetnog značaja za funkcionisanje i razvoj jednog grada, zbog čega lokalna samouprava stalno gradi u najboljem mogućem stanju održava postojeće saobraćajnice.

– Ulica Miloša Obilića rekonstruisana je u dužini od 190 metara, za šta je, iz gradskog budžeta, izdvojena suma od 5,3 miliona dinara. Ona je sada dobila potpuno novo ruho, a u toku su radovi na još jednoj važnoj saobraćajnici, ulici Jug Bogdanova. Adaptacija 280 metara će koštati 9 miliona dinara, a osim bezbednijeg saobraćaja, omogućavamo vatrogascima da njome prođu bez smetnji, kad krenu u intervenciju, naglasio je gradonačelnik Cvetanović.

Posao je bio poveren preduzećima ”Profi put” iz Badinca i ”Kargoles” iz Leskovca, a direktor Javnog preduzeća ”Urbanizam i izgradnja”, Novica Nikolić, dodaje da je najpre urađen mašinski iskop na kolovozu, potom ugrađen tamponski sloj od šljunka i tucanika, izgrađena je kolovozna konstrukcija, a potom kolovoz asfaltiran, a na trotoarske površine postavljene su behaton ploče i ivičnjaci.

Check Also

Leskovac bogatiji za dve devojčice

U porodilištu Opšte bolnice Leskovac u prethodna 24 časa rođene su dve bebe. Leskovac je …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *