hotel bell

Našoj maloj Leskovčanki Jeleni Sokolović HITNO je potrebna dodatna pomoć za nastavak lečenja u Turskoj

Naša mala Jelena Sokolović uspešno je započela lečenje u Turskoj.

Iz porodice Sokolović apeluje na sve ljude dobre volje da pomognu kako bi naša mala Jelena mogla da ode na nastavak lečenja koji je zako blizu – 3. marta.

“Hvala svima koji su se odazvali prikupljanju sredstava da Jelena ode na prvi tretman matičnim ćelijama u Tusku. Vaše malo Jeleni je puno značilo. Jelena u četvrtak 02.02. prima još jednu dozu matičnih ćelija. Svakodnevno ide na vežbice kod fizijatra, što joj se baš i ne svidja😁 ali zna da mora. Brže povezuje slogove i skoncentrisanija je kada vežbamo izgovaranje reči. Lekari su zadovoljni njenim sveobuhvatnim znanjem i zainteresovanošću da uči i zato su zakazali novi termin za početak marta. Vreme za sakupljanje sredstava je samo mesec dana. Nadam se da ćete nam i ovog puta pomoći u širenju apela za pomoć kako bi Jelena bila još bliže svom cilju – DA REČ POTEČE ❤❤❤” – apel je porodice Sokolović iz Leskovca.

Drugi odlazak je zakazan za početak marta. Mali je rok za prikupljanje dodatnih 23.000 Evra. Velika je verovatnoća da na svoj 6ti rodjendan koji se i ove godine pada drugog dana Uskrsa ode i treći put za Tursku. Sa nadom da progovori i krene nesmetano u predskolsko i prvi razred sa svojim vrsnjacima.

Leskovac i Srbija to mogu! Naše malo Jeleni može značiti PUUNOOO!

Check Also

Ulica Jovana Stamenkovića u Predejanu, po prvi put dobila asfalt

Saobraćajnica je dugačka 240 metara, a za njenu izgradnju, iz budžeta grada je izdvojeno nešto …

Оставите одговор