Narodna stranka, nezadovoljna rezultatom izbora, već od sutra počinje pripreme za lokalne

Slide Background
Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Zahvaljujući se sugrađanima za podršku koju su dobili na izborima, Jovica Stanković i Dragan Stošić, najavili su aktivnosti na rebrendingu Narodne stanke za naredne lokalne izbore.

Naglašavajući da su kontrolori pravi heroji tek završenih izbora, predsednik Gradskog odbora, Jovica Stanković je rekao da će kadriranje i edukacija ljudi za zaj posao, biti jedan od glavnih zadataka Narodne stranke:

– Najveći broj od 400 kontrolora ozbiljno je shvatilo i dobro uradilo poveren im posao, a analiziraćemo zašto ne i svi. Predmet analiza biće i rezultat koji je stranka, u okviru Koalicije, ostvarila na izborima, jer njima nismo zadovoljni. Tačno je da nismo imali ravnopravni tretman sa ostalim partijama, ali mislim da ni kampanja nije odrađena kako valja. Prilika da pomenute stvari ispravimo su sledeći lokalni izbori. Redovni padaju za dve godine, ali ih možda bude i ranije.

Stanković kaže da će sa aktivnostima Gradski odbor početi već u ponedeljak, a kampanja će izgledati potpuno drugačije:

– Naša kampanja će biti pozitivna, da ljude upoznamo sa svojim kadrovima i kapacitetima, predstavimo im naše kandidate. Od negativne priče i ”pljuvanja” po aktuelnoj vlasti, uverili smo se, nismo dobili ništa. SNS je najbolje rezultate ostvarila u najsiromašnijim sredinama, što je sociološki fenomen. Ono što takođe planiramo jeste sastanak sa svim opozicionim strankama u Leskovcu, u pokušaju formiranja zajedničkog i jedinstvenog fronta za borbu. Mi smo potpuno decentralizovani i možemo da sklapamo dogovore sa kim god želimo.

Stanković dodaje i da iz Narodne stranke niko neće praviti dogovor sa vladajućom Koalicijom, jer bi to bila izdaja svih do sada utvrđenih stavova, zaključaka i principa.

Check Also

Grad isplatio subvencije za boravak dece u privatnim vrtićima

Danas je iz budžeta grada iplaćena suma od 9.106.628 dinara za boravak dece u privatnim …

One comment

  1. Jedina normalna i realna opcija u ovome gradu da se stane na kraj ovome zlu i naopak jer je narod gladan i izbezumljen od ucena i omalovažavanja

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *