hotel bell

Na ovogodišnjem “Paradajz festu” Đani, Dženan Lončarević i Halid Bešlić

Pod pokroviteljstvom i u organizaciji Opštine Lebane trodnevna manifestacija Paradajz fest. održaće se ove godine od 21. do 23. jula.

U zabavnom delu programa organizatori su najvili koncert Radiše Trajkovića – Đanija koji će otvoriti festival 21. jula, zatim koncert Dženana Lončarevića 22. jula i za kraj koncert boema narodne muzike Halida Bešlića 23. jula 2023. godine.

S obzirom da je opština Lebane prva po broju proizvedenog paradajza u Srbiji, zaslužuje jednu ovakvu manifestaciju čiji je cilj promocija poljoprivrednih i turističkih potencijala, kao i promocija Lebana.

Paradajz fest je kulturnog i privrednog karaktera. Organizatori se trude da kulturno-umetnički program bude bogat sa poznatim estradnim umetnicima. Ovom manifestacijom se potencijalni kupci povezuju sa lokalnim proizvođačima paradajza, kao i sa proizvođačima ostalih poljoprivrednih proizvoda koji se uzgajaju na teritoriji opštine Lebane.

Festival je izložbeno prodajnog karaktera, gde mogu sva jela i proizvodi da se degustiraju i kupe. Takođe postoji i takmičenje u više kategorija, prošle godine za najlepše dekorisanu tezgu, najteži paradajz i najukusnije jelo od paradajza.

Check Also

TRADICIJA SE NASTAVLJA! Meridianbet PRVI OBJAVIO KVOTE – evo ko je najveći favorit na Pesmi za Evroviziju

Dobre navike ne treba menjati i zato Meridianbet i ove godine prvi donosi kvote za …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *