Početna / DOGAĐAJI / Leskovčanka Aleksandra Savić pesmom ĐURĐEVDAN iz Madrida poslala podršku SVOM LESKOVCU, Srbiji i svetu (VIDEO)
Dionis Restoran

Leskovčanka Aleksandra Savić pesmom ĐURĐEVDAN iz Madrida poslala podršku SVOM LESKOVCU, Srbiji i svetu (VIDEO)

Primeri ljudske ljudske solidarnosti i podrške stižu iz celoga sveta.

A ceo svet se bori sa istim, nevidljivim neprijateljem. Svakodnevno gledamo potresne scene iz Španije, posebno iz Madrida.

Upravo iz Madrida našoj koleginici Suzani Stojiljković javila se Leskovčanka Aleksandra Savić koja se u prestonici Španije nalazi na kulturnoj razmeni. Aleksandra je pesmom „Đurđevdan“ posle 2 nedelje karantina u Madridu poslala poruku podrške svom Leskovcu, Srbiji i celom svetu.

„Đurđevdan“ je odjeknuo Madridom, Španci su odgovorili aplauzima i povicima podrške.

Poruku naše Aleksandre Savić prenosimo u celini:

“ Zovem se Aleksandra. Iz Leskovca sam, a trenutno se nalazim u Madridu na Međunarodnoj kulturnoj razmeni. Na žalost, kao što Vam je već poznato, ceo svet se bori sa trenutno najvećim neprijateljem, COVID-om – 19. U Madridu smo u karantinu više od 2 nedelje, a ja nisam u mogućnosti da se vratim u svoju zemlju, bar ne još uvek.

Zato, ovim putem, želim da pošaljem snimak podrške celom svetu. Velika mi je čast što sam imala priliku da u najboljem mogućem svetlu predstavim Srbiju, da predstavim Leskovac! Na snimku od 30 sekundi izvodim pesmu „Đurđevdan“ ljudima iz Španije kako bih im najpribližnije pokazala deo naše kulture. Za kraj bih samo dodala: „Čuvajte se, ljudi! Pokažimo koliko smo jaki, koliko smo složni, suprotstavimo se neprijatelju, ostanimo kod kuće! Podrška svetu, podrška Srbiji, podrška Leskovcu!

Srdačan pozdrav iz Madrida,
Aleksandra Savić „

Hvala Aleksandri na divnoj pesmi, delite pesmu i ovaj tekst, da ova poruka podrške i ljubavi stigne do svih koji se bore sa ovim užasnim virusom.

Pogledaj takodje

TRANSPARENTNOST SRBIJA: Leskovac peti u Srbiji i prvi na jugu po transparentnosti rada lokalne samouprave

Putem istraživanja „Indeks transparentnosti lokalnih samouprava LTI“ sprovedenom od strane organizacije Transparentnost Srbija, Leskovac je …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *