hotel bell

Leskovčanima podeljen novi broj stranačkog glasila – SNS Informator

Leskovački naprednjaci deli su danas našim sugrađanima novi broj stranačkog glasila SNS Informator u kome se nalaze aktivnosti koje je ova partija realizaovala u prethodnom periodu kako na republičkom nivou, tako i na lokalu.

O detaljima iz publikacije govorila je Andjela Stojanović.

“U novom broju možemo videti fotografije sa prvog predizbornog skupa liste Aleksandar Vučić, Srbije ne sme da stane, Leskovac ne sme da stane, održanog u Leskovcu koji je nosio poruku da je 17. decembra izbor jednostavan. Ili Srbija ide dalje ili se vraća u vreme propasti. Napredak države je evidentan a u prilog tome govore brojni investitori i investicije. Srpska napredna stranka prva je predala listu za predstojeće izbore i tada je istaknuto da je važno da nastavimo istim putem. Nadalje, u odeljku SNS panorama pratimo događaje sa našeg terena. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Privremenog organa Goran Cvetanović, obišli su radove na rekonstrukciji bolnice koja je dobila novi mamograf, kao i pogon fabrike Aunde – kazala je Stojanovićeva, dodavši da su se u prethodnom periodu na teritoriji našeg grada organizovao niz manifestacija.

“Obeležen je Dan grada, kada su otvorene nove prostorije MZ Prva južnomoravska brigada, podeljene nagrade mladim talentima i održane tradicionalne Konjičke trke. Održan je i Sajam zapošljavanja, Veliki sabor u čast Nikole Skobaljića, Karavan „Izađi mi na teglu“, Noć istraživača, Dečija nedelja, Samit fotografa, Leskovački pobednik – zaključila je.

Ovom prilikom predstavnici OK “Dubočica” koji su minulog vikenda uspeli da izbore prvo mesto na tabeli potpisali su listu podrške Aleksandar Vučić – Leskovac ne sme da stane.

Check Also

Zašto su preklopni pametni telefoni odlični za gejming

U poslednjih nekoliko godina, svet mobilnog gejminga svedočio je izuzetnoj evoluciji, delimično vođenoj pojavom preklopnih …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *