hotel bell

Leskovački naprednjaci predstavili kandidate iz oblasti obrazovanja

Leskovački naprednjaci predstavili su danas 22 kandidata – prosvetna radnika koji su na listi, Aleksandar Vučić – Leskovac ne sme da stane.

“Pored zdravstva, obrazovanje je, kao što ističemo, jedan od nosećih stubova razvoja društva. Ulaganje u obrazovanje je recept za sigurnu budućnost i uspešno društvo. Među našim kandidatima sa fakultetskim obrazovanjem 22 su iz oblasti obrazovanja, od kojih je danas 20 prisutno – kazao je lider naprednjaka Goran Cvetanović, osvrćući se na činjenicu da se u obrazovanje u našem gradu konstantno ulaže od energetske sanacije, do poboljšanja uslova za boravak dece u školi, pa do pomoći roditeljima pri kupovini udžbenika.

“Obrazovanje smo postavili na stabilne noge. Sve investicije koje smo imali prethodnih godina u zbiru iznose 440 miliona dinara. Ali, zgrade bez prosvetnih radnika, ljudi i dece su samo zgrade. Zato vodimo računa o našim učiteljima, nastavnicima, profesorima i svom nenastavnom osoblju. Danas, oni imaju stabilna primanja i redovno isplaćujemo putne troškove i sve ostale obaveze po zakonu. Učenici kroz fond za mlade talente, koji su drugi zbog navodne velike brige o mladima gasili, imaju konstantnu podršku grada. Najveća nada svake zemlje leži u primerenom obrazovanju mladih zato mi jesmo i uvek ćemo biti posvećeni ovoj oblasti. Da se razvoj obrazovanja nastavi, da deca imaju još bolje i savremenije uslove za školovanje, jedini pravi izbor 17. decembra biće lista Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane, Leskovac ne sme da stane“ – zaključio je Cvetanović.

Check Also

Zašto su preklopni pametni telefoni odlični za gejming

U poslednjih nekoliko godina, svet mobilnog gejminga svedočio je izuzetnoj evoluciji, delimično vođenoj pojavom preklopnih …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *