Koalicija oko Demokratske stranke predala listu za lokalne izbore u Leskovcu

Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Demokratska stranka, Reformistička stranka, Pokret Pravda i razvoj, Narodni pokret Srbija i Liga za jug predali su GIK-u listu kandidata za lokalne izbore u Leskovcu.

Listu je svojim potpisima podržalo 2.262 birača.

– Zahvaljujemo svim građanima Leskovca koji su svojim potpisima podržali našu listu uprkos pretnjama gubitka posla, ucenjivanju i zastrašivanju svih vrsta. Našim političkim protivnicima poručujem da se prave demokrate i njihovi prijatelji nikad nisu plašili onih kojima zakon leži u topuzu. O tragovima i čoveštvu nekom drugom prilikom. Svaki potpis na našoj listi je potpis protiv mraka i protiv straha, protiv nezaposlenosti i protiv gladi, protiv odlaska mladih zauvek iz ovog grada, jednom rečju protiv nesposobne politike SNS-a i njegovih političkih satelita na čelu sa Goranom Cvetanovićem. Ispravićemo sve greške koje je napravila prethodna vlast sa željom da se Leskovac više nikada ne stidi ni svoje vlasti ni svog gradonačelnika. Nove investicije i nova radna mesta uz podršku privatnom preduzetništvu, hitna decentralizacija grada sa formiranjem novih gradskih opština, podrška poljoprivredi od povećanje subvencija do obezbeđivanje sigurnog tržišta za poljoprivredne proizvode. Ovo su samo neke od tačaka predizbornog programa DS-a, a uskoro ćemo ga u celini prezentovati široj javnosti – rekao je prvi na listi i kanidat koalicije okupljene oko DS za gradočelnika Leskovca Saša Stojanović.

Pored Stojanovića u vrhu liste našli su Jelena Spirić, Dejan Mitić, Igor Kocić i Ivica Nešić.

Check Also

Cvetanović: Više ne mogu da slušam neistine, saopštenja koja svi objavljuju a koja nemaju osnova – Počećemo da formiramo knjigu laži

Na današnjoj konferenciji za medije, gradonačelnik Leskovca, Goran Cvetanović, dao je odlučan odgovor na prozive …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *