Koalicija “Aleksandar Vučić – Zato što volimo Leskovac” pobedila u 138 od 139 mesnih zajednica

Slide Background
Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Koalicija “Aleksanadr Vučić – Zato što volimo Leskovac” odnela je ubedljivu pobedu na izborima za članove Saveta mesnih zajednica na teritoriji grada.

Od ukupno 139, koalicija koju čine Srpska napredna stranka, Socijalistička partija Srbije i Bolja Srbija imaće većinu u čak 138 mesnih zajednica. Samo je u Lipovici lista grupe građana Jovan Stanković uspela  da osvoji većenu mesta u Savetu Mesnih zajednica.

Na izborima je glasalo 39,3 odsto upisanih birača što je apsolutni rekord kada su u pitanju ovakvi izbori. Na izborima je glasalo 46.855 građana Leskovca, a bilo je 1.638 nevažećih listića.

Za listu “Aleksandar Vučić – Zato što volimo Leskovac” glasalo je oko 43.552 birača, dok je na predsedničkim izborima prošle godine Aleksandar Vučić kao kandidat šire koalicije dobio poverenje oko 47.024 građana na izlaznost oko 58%.

-Ne samo da smo održali kontinuitet u odnosu na predsedničke izbore već smo praktično i povećali broj glasova imajući u vidu da je na predsedničkim izborima bila mnogo veća izlaznost. Hvala građanima što su sve vreme bili sa nama, ali i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na svemu što čini za naš grad kao i Vladi Srbije koja je podržala naše aktivnosti. Hvala i našim koalicionim koji su odlučno uz nas. Nastavljamo dalje za napredak, za uspeh grada koji je svima nama u srcu i to zato što znamo da idemo napred, zato što volimo Leskovac – rekao je gradonačelnik Leskovca i predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Leskovcu dr Goran Cvetanović.

Kompletnu konferenciju mogli ste uživo da pratite na našoj Facebook stranici, a snimak možete pogledati OVDE.

 

Check Also

Conić: Nije istina da slike iz Kulturnog centra nestaju, ako neko ima drugačiju informaciju neka nam se obrati

Na današnjoj konferenciji za medije, Leskovački kulturni centar (LKC) oštro je demantovao informacije koje su …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *