Jedna gradska ulica i sedam sela u utorak bez struje

Ogranak Elektrodistribucija Leskovac izvodiće radove na rekonstrukciji 10 kV mreže i čišćenju rastinja. Zbog toga će u utorak 25.06.2024. u periodu od 06:30 do 10:00 časova bez električne energije biti korisnici u ulici Norvežanskoj u Leskovcu, u periodu od 07:30 do 15 časova korisnici u Kukulovcu, a u periodu od 08 do 15 časova korisnici u Beštici, Gagincu, Melovu, Ravnom delu, donjoj, srednjoj i gornjoj Oruglici.

Elektrodistribucija Srbije d.o.o. Beograd kontinuirano radi na unapređenju pouzdanosti i stabilnosti snabdevanja električnom energijom. Najveći deo radova je organizovan bez isključenja krajnjih kupaca. Neke aktivnosti nije moguće sprovesti bez obustave napajanja, zbog obezbeđenja bezbednih uslova za rad naših zaposlenih. Korisnike molimo za razumevanje.

Tokom trajanja radova molimo korisnike da isključe svoje uređaje sa mreže i da ih ponovo uključe po obnavljanju snabdevanja električnom energijom.

U slučaju loših vremenskih uslova, radovi će biti odloženi za drugi termin, o čemu će korisnici biti na vreme obavešteni – navodi se u saopštenju ED Leskovac.

Check Also

Teška saobraćajna nesreća na auto-putu kod Predejana – jedna osoba poginula, dvoje dece i dvoje odraslih povređeno

Danas oko 18 časova na auto putu krzo Grdeličku klisuru, u blizini Predejana dogodila se …