Policija u Leskovcu isključila iz saobraćaja biciklistu koji je vozio sa čak 4,93 promila alkohola

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, Lebanu i Medveđi tokom vikenda zadržali su sedmoricu vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci i jednog vozača koji je odbio da se podvrgne utvrđivanju prisustva alkohola u organizmu odnosno psihoaktivnih supstanci.

Policija u Leskovcu isključila je iz saobraćaja pedesetjednogodišnjeg biciklistu koji je vozio sa čak 4,93 promila alkohola u organizmu, tridesetdevetogodišnjeg vozača „zastave“ koji je vozio sa 1,52 promila akohola, dvadesetsedmogodišnjeg i dvadesetšestogodišnjeg vozača „golfa“ koji su upravljali sa 1,44 i 1,34 promila alkohola u organizmu, kao i pedesetšetogodišnjeg vozača „audija“ koji je vozio sa 1,97 promila alkohola.

Takođe, saobraćajna policija u Leskovcu isključila je iz saobraćaja i zadržala vozača bicikla koji je upravljao pod dejstvom kokaina, marihuane i amfetamina, dok je saobraćajna policija u Medveći isključila četrdesetčetvorogodišnjeg vozača vozila marke „volvo“ koji je upravljao sa 1,61 promila alkohola.

Takođe, pripadici saobraćajne policije u Lebanu isključili su tridesetosmogodišnjeg vozača „opela“ koji je odbio da se podvrgne utvrđivanju prisustva alkohola u organizmu odnosno psihoaktivnih supstanci.

Protiv ovih vozača će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave. Inače, tokom vikenda, saobraćajna policija alkotestirala je ukupno 792 vozača.

Check Also

Bilja Krstić u Brestovcu odžala koncert za pamćenje

Sinoć je završeno 30.po redu Brestovačko leto u organizaciji Doma kulture iz Brestovca. Bogat kulturno-zabavni …