Home / DRUŠTVO / Grad prodaje placeve, ispravna i havarisana vozila: Javne licitacije zakazane za oktobar
hotel bell

Grad prodaje placeve, ispravna i havarisana vozila: Javne licitacije zakazane za oktobar

Lokalna samouprava otuđuje 11 placeva, pet ispravnih i 13 havarisanih automobila, a oglasi, sa svim pojedinostima, su objavljeni na sajtu grada

Neizgrađeno građevinsko zemljište, koje je ponuđeno na prodaju se nalazi na tri lokacije. Najviše placeva – devet je u naselju Stara stočna pijaca. Površine su 3,48 i 4,5 ara. Početna cena za manje je 1,23 miliona, a za veće- 1,58 miliona.

Plac u naselju “Kumalk“, površine nešto veće od 16 ari, nalazi se u, takozvanoj, radnoj ili privrednoj zoni. Njegova početna cena je 4,5 miliona, dok će nadmetanje za zemljište na poslednjoj lokaciji, u Zelenoj zoni -zapad, ukupne površine 1,22 hektara, početi od 34,7 miliona dinara.

Javno nadmetanje će biti održano 17. oktobra, sa početkom u deset sati.

Istog dana i na istom mestu nadmetaće se učesnici u javnoj licitaciji za prodaju ispravnih i havarisanih vozila Gradske uprave. U prvoj grupi je pet automobila: Ford Mondeo, Zastava Yugo tempo, Zastava Yugo Skala, Škoda Elegant i Škoda Oktavia, dok su gotovo sva havarisana vozila Zastavina.

Cene ispravnih automobila kreću se od 39 do 349.000 dinara, a minimalna početna cena havarisanih vozila biće 15 dinara po kilogramu.

Bliže informacije i detaljne opise sadrže oglasi objavljeni na zvaničnoj stranici grada Leskovca.

Check Also

Detaljna kontrola ispravnosti autobusa koji prevoze decu na utakmicu Srbija – Švedska

Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije saopštilo je da će pripadnici Uprave saobraćajne policije, u …

Оставите одговор