GO DS Leskovac: Jedno izvinjenje nije dovoljno

Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

 

 

“DS obaveštava građane Leskovca da jedno izvinjenje gradonačelnika Cvetanovića zbog maltretiranja Leskovčana nije dovoljno” – navodi se u saopštenju Gradskog odbora Demokratske stranke.

 

GrO DS Leskovac pozvao je u današnjem saopštenju gradjane da glasaju za listu koju predvodi ova stranka i na republičkom i na lokalnom nivou.

“Već nekoliko meseci svi građani Leskovca trpe bahato ponašanje SNS aktivista koji sebi dozvoljavaju da traže lične podatke od onih koji ne žele da daju podršku „naprednjacima“. Zato DS poziva sve građane Leskovca da zatraže podatke od bahatih „posetilaca“ koji ih uznemiravaju i da ovakvo ponašanje prijave Demokratskoj stranci koja će protiv prekršilaca zakona odmah pokrenuti odgovarajuće zakonske postupke” – saopštavaju leskovačke demokrate.

“Ukoliko smo već prinuđeni da slušamo slogan kako „Srbija pobeđuje“ a svesni smo da je Srbija, zahvaljujući ovoj vlasti, najgora i u ekonomiji i po pitanju i slobode medije i kvaliteta života,tada svi znamo da njihova „pobeda“ jeste poraz svih nas ostalih, nismo dužni da trpimo one koji, i danju i noću, drčno i bahato uznemiravaju građane Leskovca.” – saopšteno je iz DS.

Gradski odbor Demokratske stranke u svom saopštenju skreće pažnju na činjenicu da je grad oblepljen plakatama SNS.

“Da nesreća bude veća, svi smo svedoci da je SNS oblepio ceo Leskovac predizbornim plakatima, iako dobro zna na kojim je mestima, definisanim Gradskom odlukom o komunalnom redu, dozvoljeno lepiti plakate, i koja je kazna za kršenje ove odluke; takođe, sigurno smo da su svesni i značaja prekršaja koji čine. Ili, možda, SNS misli da zakoni važe za sve nas, a da su samo oni iznad zakona” zaključuje se u saopštenju Gradskog odbora Demokratske stranke u Leskovcu. 

Check Also

Cvetanović: Više ne mogu da slušam neistine, saopštenja koja svi objavljuju a koja nemaju osnova – Počećemo da formiramo knjigu laži

Na današnjoj konferenciji za medije, gradonačelnik Leskovca, Goran Cvetanović, dao je odlučan odgovor na prozive …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *