Home / EKONOMIJA / EKSKLUZIVNO: U Capitol parku u Leskovcu lokale će otvoriti Waikiki, Deichmann, Pertini …
hotel bell

EKSKLUZIVNO: U Capitol parku u Leskovcu lokale će otvoriti Waikiki, Deichmann, Pertini …

U očekivanju završetka radova i početka rada prvog ritejl parka u Leskovcu, raste interesovanje za informaciju o brendovima i lokalima koji će biti otvoreni u ovom šoping centru.

U Capitol Parku koji se gradi u ulici 28. marta, svoje mesto naći 16 brenndova, odnosno prodavnica i radnji domaćih i inostranih kompanija.

Od domaćih i već prisustnih u Leskovcu, u Capitol Parku će se naći i lokali Telenora, drogerije Lilly, prodavnica tehnike Gigatron i sportske opreme „N Sport“.

Novi brendovi koji dolaze u Leskovac su: Nefa – prodavnica nameštaja, i „LC Waikiki“ – dobro poznati brend zbog kojeg Leskovčani često putuju u Niš u Stop shop za kupovinu garderobe po pristupačnim cenama.

Osveženje će moći da se potraži u „Moka Cafe-u“ a devize zamene u menjačnici „EXC“.

Leskovčani i stanovni okolnih mesta će uskoro moći da kupuju dečije igračke u Pertini prodavnici, ali i brojne proizvode u Top shop-u.

Još jedan turski brend dolazi u Leskovac sa lokalom u Capitol Parku. U pitanju je „Koton“ koji donosi odeću i obuću po za sve uzraste.

U Capitol Park stiže i brend „Opposite Shoes & Bags“ sa velikim izborom, a „Intersport“ donosi svoj bogat sportski program koji do sada nije mogao da se nađe u Leskovcu.

Veliki lokal imaće i poznati nemački brend „Deichmann“ sa obućom i aksesoarima po pristupačnim cenama i akcijama koje su veoma popularne u Beogradu i drugim gradovima.

Mlade dame će posebnu pažnju posvetiti lokalu brenda „Sinsay“ koji donosi odeću, obuću i aksesoare za devojke.

Kao i u drugom ritejl centrima, i u Capitol Parku možete naći i jedan super market. To je još jedna novina u Leskovcu i otvaranje „Maxi“ prodavnice.

Check Also

Pucnjava u selu kod Leskovca, iz lovačke puške ranio komšiju

U jednom selu u okolini Leskovca sinoć se dogodio incident – pišu beogradski mediji. Kako …

One comment

Оставите одговор