DRAMA SA SREĆNIM KRAJEM: Policajci Nenad Stanković i Marko Stojičić sprečili Leskovčanku (39) da sa detetom skoči sa zgrade

Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Dvojica leskovačkih policajaca, Nenad Stanković i Marko Stojičić postali su heroji dana u Leskovcu i čitavoj Srbiji.

Dvojica policajaca uspeli su razgovor da spreče tridesedevogodišnju Leskovčanku da sa zgrade skoči i izvrši samoubistvo.

Policijski službenici su nakon prijave odmah izašli na teren i zatekli ženu u naručju sa detetom kako stoji na simsu zgrade, na visini od oko 5 metara. Policajac Nenad Stanković se popeo merdevinama do žene, koja je bila vidno uznemirena, i nakon razgovora uspeo da je ubedi da mu preda dete, a zatim je i njoj pomogao da siđe.

Prava drama koja se jutros nešto posle 9 časova dogodila u Radničkom naselju dobila je srećan završetak.

Žena je prevezena u Službu psihijatrije leskovačke Opšte bolnice. Prema nezvaničnim informacijama ona je nekoliko sati odbijala da dete preda nadležnima iz Centra za socijalni rad čvrsto ga držeći u naručju, a brigu o detetu će najverovatnije preuzeti deda.

O detaljima – nećemo, poštujući pravo porodice i deteta na privatnost. Zato i u ovoj priči ističemo ono dobro i pozitivno, a to je brza i odlučna reakcija dvojice policajaca koji su uspeli da sačuvaju dva života.

Check Also

Leskovac večeras postaje centar plesa: Mališani iz predškolskih grupa priređuju završni ples

Večeras, tačno u 18.00 časova, centar Leskovca će postati epicentar dečije radosti i plesa. Mališani …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *