Početna / GRADOVI / Leskovac / Donacija Foruma žena SNS Leskovac Prihvatilištu za žene i decu žrtve nasilja u porodicu

Donacija Foruma žena SNS Leskovac Prihvatilištu za žene i decu žrtve nasilja u porodicu

Članice Foruma žena GrO SNS Leskovac, donirale su Prihvatilištu za žene i decu žrtve nasilja u porodici, pakete sa stvarima za prvu pomoć, ono što je jednoj ženi najneophodnije kada dodje u Prihvatilište, gde traži spas za sebe i svoje dete, pobegavši od nasilnika.

Forum žena GrO SNS kontinuirano radi na osnaživanju žena, borbi protiv nasilja nad ženama i nasilja u porodici, organizujemo tribine na ovu temu kako bi se svest kod žena promenila, delimo flajere sa svim neophodnim podacima za pomoć ženama koje su u nezavidnom položaju.

Kada je u pitanju Prihvatilište odn. Sigurna kuća, Forum žena GrO SNS je još tokom formiranja iste, učestvovao u opremanju, doniravši kuhinju Sigurnoj kući. Prošle godine, Forum žena je imao sličnu akciju odn. Donaciju u vidu paketa sa garderobom, za korisnice Prihvatilišta za žene i decu žrtve nasilja u porodici, dok danas je donacija u drugim neophodnim materijalnim stvarima, za život i boravak u kući.

Predsednica Foruma žena GrO SNS u Leskovcu, Kristina Vasiljković, u stalnoj je komunikaciji sa upošljenicama Prihvatilišta, socijalnim radnicama, osluškuje potrebe ove ustanove, ali i ne zapostavlja ni jedan „Dan žena“, kada se pošalje cveće svim ženama koje tu borave, kako korisnicama, tako i socijalnim radnicama, kao znak pažnje da uvek mislimo na sve žene – navodi se u saopštenju Foruma žena Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Leskovcu.

Pogledaj takodje

Još 3 osobe preminule, Korona do sada odnela 31 život – Potvrđeno 111 novih slučajeva, ukupno zaražena 1.171 osoba

Od posledica Korona virusa u protekla 24 časa preminule su 3 osobe, saopšteno je na …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *