Home / HRONIKA / Dečaka starog 14 godina udarila struja kada se popeo na vagon na Žalezničkoj stanici u Leskovcu, hitno prebačen u KC Niš
hotel bell

Dečaka starog 14 godina udarila struja kada se popeo na vagon na Žalezničkoj stanici u Leskovcu, hitno prebačen u KC Niš

Dečak star 14 godina povređen je danas nešto posle 20 časova kada se popeo na vagon na Železmičkoj stanici u Leskovcu – potvrđeno je Dnevniku Juga u Urgentnom centru Opšte bolnice Leskovac.

Na lice mesta odmah je izašla ekipa Hitne pomoći, kao i ekipe policije koje sprovode uviđaj i patrole koje obezbeđuju mesto nesreće.

Kako saznajemo dečak je doživeo strujni udar visoke voltaže, a zbog ozbiljnosti povreda i opekotina prebačen je u Klinički centar u Nišu koji je opremljen i kadrovski osposobljen za ovakve situacije. Za sada nismo uspeli da dobijemo pouzdanu informaciju o težini stanja u kome se dečak nalazi, a u slučaju ozbiljnijih povreda kod dece procedura nalaže transfer u Klinički centar Niš kao tercijarnu zdravstvenu ustanovu koja zbrinjava povređenu decu.

Check Also

Policijska uprava Leskovac: Za vikend napisane 264 kazne za saobraćajne prekršaje

U okviru akcije pojačane kontrole učesnika u saobraćaju, policija je imala pune ruke posla u …

Оставите одговор